Goedkoopste Belgische datingsites

Goedkoopste Belgische datingsites? Bekijk hier een volledig overzicht van de goedkoopste Belgische datingsites.

Dit zijn de goedkoopste Belgische datingsites, iedereen kan zich hier inschrijven en het is niet op een bepaalde categorie gericht. Op sommige van deze sites kunt u nog een aparte categorie kiezen. Inschrijven is volledig gratis.

Goedkoopste Belgische datingsites

Nieuwerelatie
1. Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is de goedkoopste Belgische datingsite. Het is een grote datingsite in Nederland en België waar u zich gratis kunt inschrijven. U kunt daarna direct zoeken naar andere singles op de fotomuur. Bekijk hier de website van Nieuwerelatie.

Match4me
2. Match4me

Match4me is na Nieuwerelatie de goedkoopste Belgische datingsite. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Match4me heeft het keurmerk veilig daten. Inschrijven is ook bij Match4me volledig gratis. Bekijk hier de website van Match4me.

Relatieplanet
3. Relatieplanet

Relatieplanet is na Nieuwerelatie en Match4me de goedkoopste Belgische datingsite. Relatieplanet is in Nederland verkozen tot datingsite van het jaar, en heeft dit jaar nog meerdere prijzen weten binnen te halen. Bekijk hier de website van Relatieplanet.

DatingEasy
4. Datingeasy

Datingeasy is de op 3 na goedkoopste Belgische datingsite. U bepaalt hier zelf het tempo, u kunt berichten versturen maar ook chatten met de andere singles. Datingeasy is onderdeel van Safe dating networks. Bekijk hier de website van Datingeasy.

C-date
5. C-date

C-date is de op 4 na goedkoopste Belgische datingsite. Bent u op zoek naar iets nieuws, iets spannends? Dan zit u bij C-date goed. Schrijf u volledig gratis in en begin met zoeken naar andere singles. Bekijk hier de website van C-date.

 

Dit was het volledige overzicht van de goedkoopste Belgische datingsites. Benieuwt wat anderen van deze sites vonden en wat hun ervaringen waren? Bekijk het volledige overzicht van revieuws, recensies en ervaringen op www.vergelijkendatingsites.nl.