Goedkoopste algemene datingsites

Goedkoopste algemene datingsites? Bekijk hier een volledig overzicht van de goedkoopste algemene datingsites.

Dit zijn de goedkoopste algemene datingsites, iedereen kan zich hier inschrijven en het is niet op een bepaalde categorie gericht. Op sommige van deze sites kunt u nog een aparte categorie kiezen. Inschrijven is volledig gratis.

Goedkoopste algemene datingsites

Nieuwerelatie
1. Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is de goedkoopste algemene dating site. Nieuwerelatie is een grote datingsite in Nederland in België. Ook hier in aanmelden volledig gratis. U kunt direct beginnen met zoeken naar leuke singles op de fotomuur. Bekijk hier de website van Nieuwerelatie.

Lexa
2. Lexa

Lexa is de op 1 na goedkoopste algemene datingsite. Het is de grootste datingsite van Nederland met het grootste en meest gevarieerde ledenbestand. Aanmelden is volledig gratis. Schrijf u nu in en vind de persoon die bij u past. Bekijk hier de website van Lexa.

Pepper
3. Pepper

Pepper is de op 2 na goedkoopste algemene datingsite, het is net iets duurder als Lexa. Pepper is één van de grootste datingsites en populairste datingsites. Pepper is verkozen tot leukste en favoriete datingsite van Nederland. Bekijk hier de website van Pepper.

Relatieplanet
4. Relatieplanet

Relatieplanet is na Pepper de goedkoopste datingsite van Nederland. Relatieplanet is in Nederland verkozen tot datingsite van het jaar en heeft dit jaar nog andere prijzen voor datingsites weten binnen te slepen. Bekijk hier de website van relatieplanet.

Dit was het volledige overzicht van de goedkoopste algemene datingsites. Benieuwt wat anderen van deze sites vonden en wat hun ervaringen waren? Bekijk het volledige overzicht van revieuws, recensies en ervaringen op www.vergelijkendatingsites.nl.